GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
10 Aralık 2017 Pazar 15:54

CHP’li başkana silahlı saldırıda flaş gelişme! O saldırgan yakalandı!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye silahlı saldırıda önemli bir gelişme yaşandı. İzmir emniyeti günlerdir yaptığı çalışma sonucunda İnce’yi vuran ismi yakaladı. Başkan İnce, eşiyle birlikte şahsı teşhis etti. Silahı ateşleyenin Balçova İnciraltı’nda işletmecilik yapan U.G olduğu öğrenildi.

EGEDESONSÖZ-  Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa İnce’nin silahlı saldırıya uğramasının ardından yapılan araştırma sonuçlandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün günlerdir devam eden çalışmasının ardından Başkan İnce’yi eşi Nilüfer İnce’nin yanında bacağından vurarak yaralayan kişi bulundu. Ekiplerin bölgede güvenlik kamera görüntüleri ve gözaltına alınan şahısların ifadelerinden yola çıkarak yaptıkları araştırma sonucunda İnce’nin önce arabasına arkadan çarpan, daha sonra da vuran kişinin Balçova İnciraltı’nda işletmecilik yapan U.G isimli şahıs olduğu ortaya çıktı.

Emniyet tarafından yakalanarak gözaltına alınan şahıs sorguya alınırken Başkan İnce ve eşi Nilüfer İnce de şahsı teşhis etti. Egedesonsöz’e konuşan İnce, “Emniyetten arkadaşlar bize gösterdiler. Biz de o geceki şahsın gözaltında olan kişi olduğunu gördük. Yüzde yüz teşhis ettik” dedi.

İnce, olayla ilgili halen daha kafasında soruların yanıt bulmadığını belirtirken, “İnciraltı’ndaki bu işletme ile alakam yok. Şahısla da hiçbir şekilde husumetim olmadı. Orada sadece birkaç kez yanında bulunan düğün salonuna nikah kıymaya gittim. Tabi ki belediye başkanı olarak davet edilen yerlere gidiyorum. Ama bu işletmenin ne sahibini ne de çalışanları kesinlikle tanımıyorum” dedi.

Başkan İnce’nin teşhisinin ardından Güzelbahçe Emniyet Müdürlüğü’nün de desteğiyle il emniyet müdürlüğü kriminal inceleme şube müdürlüğü ekipleri kazanın olduğu ve silahlı saldırının bulunduğu yerde arama yaptı. Çok sayıda polis şahsın ifadesinden yola çıkarak bölgede tabancanın izini sürdü.

Öte yandan Belediye Başkanı Mustafa İnce, günlerdir yattığı yataktan kalkarak bugün Zeytin Şenliği’ne katıldı. Ayakta durmakta zorlanan ve yarası sarılı olan İnce konuşma yaparak herkese teşekkür etti. İnce, Güzelbahçelilere yanlarında durdukları ve destek oldukları için aile olarak minnettar olduklarını söyledi.