GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
21 Haziran 2016 Salı 13:08

CHP’li Yücel’den AK Partili Doğan’a: Ne çektin be!

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Özel İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan’ı eleştirdi. Özen, Yalan Dünya dizisinin unutulmaz karakteri Vasfiye Teyze’nin repliğine atıfta bulunarak, “Ne çektin be Bilal” dedi.

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantısında geçtiğimiz günlerde konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve yönetimini eleştirmişti. Büyükşehir Belediyesi’ni merhum Başkan Ahmet Piriştina’ya sahip çıkmamakla suçlayan Doğan, “Kendisini saygıyla anarken geride bizlere ve kentimize bıraktığı eserlerle anıyoruz. Ancak geriye bıraktığı eserlerle ilgili olarak son halini gördükçe üzülüyoruz. Bu konuyla ilgili olarak Piriştina’yı sözde değil, mirasına sahip çıkarak anmak gerektiğini söylüyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Doğan’ın eleştirilerine CHP’den yanıt geldi. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Özen, “Rahmetli efsane başkan Ahmet Piriştina büyükşehir başkanı, sen de ANAP’tan atılmadan önce il başkanı iken ‘Piriştinalı yıllar İzmir’in kayıp yılları’ demiştin. İzmir takmamıştı seni. Çalıştın, çabaladın döviz işleri yaptın. Bir yandan aldığın sosyal bilimler eğitiminin yüceliğinden olsa gerek gazete ve TV’lerde ekonomi danışmanı oldun. Çok çalıştın Gediz Üniversitesi’nin mütevelli heyetinde görev aldın. İçindeki ‘hizmet’ aşkıyla Özbekistan’da bile önemli işler yaptın. Atıldığın ANAP’ta bir şey olamadın ama hizmet aşkıyla katıldığın AKP’de meclis üyesi oldun. İstifa etmeyi bile beceremediğinden şimdilerin hızlı HDP’lisi Dengir Fırat’ın himmetine rağmen mebus adayı olamadın. Bugünlerde yatıp kalkıp saldırdığın Aziz Kocaoğlu’nun idare etmesiyle meclis üyesi oldun. Ne çektin be Bilal Doğan” dedi.

Özen sözlerini şöyle sürdürdü: “ANAP’lıyken Rahmetli efsane Başkan Piriştinalı yılları "İzmir in Kayıp Yılları " olarak tarif ederken şimdi de CHP’li Aziz Kocaoğlu’ na ‘Piriştina’nın eserlerine sahip çık" diyorsun. Bu ne garip iş Bilal Doğan? İşin çok zor Bilal Doğan. Ömrün İzmirlilerin seçtiği CHP’lilerle uğraşmakla geçecek.ANAP’ta Piriştina’ya saldır, AKP’de Aziz Kocaoğlu’na...Bakalım 10 sene sonra hangi partinin meclis üyesi olarak, hangi CHP’li başkana "Azizi Kocaoğlu’nun eserlerine sahip çık" diyeceksin. Çok çektin be Bilal Doğan...”