GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Eylül 2022 Salı 15:05

CHP’li Yücel AK Partili mevkidaşı Sürekli’yi hedef aldı... Afiş salvosu!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin 9 Eylül paylaşımını hedef aldı.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in kurtuluş yıl dönümü ile ilgili AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın hazırladığı afiş tartışma konusu oldu.

AK Parti İzmir’in sosyal medya hesaplarından yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Bayraklı görselini İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ‘Vatan ve Bayrak aşkının vücut bulduğu şehirdir Güzel İzmir... Hürriyet, istiklal ve istikbalin şehri İzmir’imizin “Zafer” ile taçlanan kurtuluşunun 100. yılı kutlu olsun” sözleri ile paylaştı.

CHP'DEN TEPKİ!
AK Parti’nin 9 Eylül afişine ise CHP’den tepki geldi. Afişte Mustafa Kemal Atatürk’ün olmamasını eleştiren İl Başkanı Deniz Yücel “9 Eylül Atatürk’süz olmaz” dedi.

Yücel’in paylaşımı şu şekilde:

Mustafa Kemal Atatürk'süz ve Tayyip Erdoğan görseliyle 9 Eylül'ü kutlamak tam da size yakışır. Şunu hala öğrenemediniz. 9 Eylül, Atatürk'süz olmaz. İzmir Tayyip Erdoğan ve şürekasına geçit vermez.

YÜCEL'E DESTEK
Yücel'in paylaştığı mesaj sonrasında CHP İzmir Milletvekillleri de Yücel'i destekleyen mesajlarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat: Unutulmamalıdır ki, 9 Eylül 1922 günü İzmir'i düşman işgalinden kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıdır. Atatürk'ün ismini yazmayabilirsiniz, görselini paylaşmayabilirsiniz ama düşüncelerini ve fikirlerini ne gönüllerden ne de zihinlerden asla silemezsiniz.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: İzmir, Atatürk’ün şehridir. İzmir’de Atatürk, Bayrak ve vatan sevdası tartışılmaz. Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının olmadığı paylaşım Izmirliler’e ve İzmir’e yapılan en büyük saygısızlıktır. İzmirliler bunu unutmaz.