GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Haziran 2023 Salı 23:46

CHP’li Sındır da 'değişim' tartışmalarına girdi: Gereksinim yok!

Cumhuriyet Halk Partisi 25-26-27’nci dönem Milletvekili Kamil Okyay Sındır, son dönemlerde dile getirilen CHP için değişim ve dönüşüm söylemleri üzerine açıklamada bulundu. "Cumhuriyet Halk Partisi’nin insana, doğaya, yaşama, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceğine dair programı nettir" diyen CHP'li  Sındır, "ne değişime ne de dönüşüme gereksinim yoktur" dedi. 

EGEDESONSÖZ- CHP eski Milletvekili Kamil Okyay Sındır, siyaset gündemine damga vuran değişim ve dönüşüm söylemlerini değerlendirdi. Parti propramını paylaşarak CHP'nin değişime ihtiyacı olmadığını belirten Sındır, "Cumhuriyet Halk Parti’miz, refah, hak ve özgürlük arayan işçinin, çiftçinin, esnafın, üreten sanayicinin, tüccarın, emeklinin, işsizin, yoksulun, kadın, genç, yaşlı, engelli toplumun tüm kesimlerinin parti içi yönetim kadrolarında aktif yer almaları sayesinde iktidar olacaktır" açıklamasını yaptı. 

Sosyal medyadan açıklamada bulunan CHP'li Sındır şunları belirtti: 

CHP’de “Değişim”, “Dönüşüm” söylemidir gidiyor. Oysa ne değişime ne de dönüşüme gereksinim yoktur.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin insana, doğaya, yaşama, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceğine dair programı nettir.

Parti programını okumanız yeter;

https://chp.azureedge.net/1d48b01630ef43d9b2edf45d55842cae.pdf

Yapılması gereken; Parti Programının mutlak başarı hedefine ulaşabilmesi için, parti tüzüğünde parti içi demokrasi sağlanmalı, yönetim organlarında gençlerin ve kadınların daha çok yer almalarına dair güvence getirilmeli ve Kurultay sürecinde gereğinin yapılması yeterlidir.

Cumhuriyetimizi kuran, koruyan, bir asırdır dimdik ayakta duran Cumhuriyet Halk Parti’mizi ne sağa ne sola çekiştirerek değişim arayışının bir anlamı yoktur. Kurucu liderimiz büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Cumhuriyetimizin ilke ve değerlerine sahip çıkmak yeterlidir.

Cumhuriyet Halk Parti’miz, refah, hak ve özgürlük arayan işçinin, çiftçinin, esnafın, üreten sanayicinin, tüccarın, emeklinin, işsizin, yoksulun, kadın, genç, yaşlı, engelli toplumun tüm kesimlerinin parti içi yönetim kadrolarında aktif yer almaları sayesinde iktidar olacaktır.