GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Eylül 2023 Perşembe 17:07

CHP’li Nalbantoğlu’ndan AK Partili Özalan’a ‘körfez’ yanıtı: Ofsayta düştü!

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, sosyal medya hesabı üzerinden İzmir Körfezi’ne dair bir video paylaştı. CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, görüntülerin eski olduğunu ifade ederek, “Yıllanmış ve son kullanma tarihi geçmiş videolarla siyaset yapma çabası çok iyi bildiğini iddia ettiği futbol tabiriyle ofsayta düşmektir” dedi.

EGEDESONSÖZ – AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, sosyal medya hesabı üzerinden İzmir Körfezi ile ilgili bir video paylaştı. Özalan, paylaştığı videoda “CHP’li Tunç Soyer’in 'yüzülebilir körfez' dediği İzmir Körfezi’nin içler acısı hali. Koltuğa oturduğu günden beri İzmir’e bir çivi dahi çakmayıp, tek yaptığı şey milletimizin paralarını fondaş sanatçılara yedirmek oldu” ifadelerini kullandı.

Bu sözler üzerine CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Nalbantoğlu, Özalan’ın paylaştığı videonun eski olmasına dikkat çekerek, “AKP Milletvekili Alpay Özalan tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntüler 2,5 yıl öncesine aittir. Konuya ilişkin açıklama 16 Mayıs 2021 tarihinde yapılmıştır. O gün olduğu gibi bugün de Körfez’e herhangi bir atık su deşarjı söz konusu değildir. Yıllanmış ve son kullanma tarihi geçmiş videolarla siyaset yapma çabası çok iyi bildiğini iddia ettiği futbol tabiriyle ofsayta düşmektir. Sayın Özalan İzmir Körfezi çipurasıyla meşhurdur. Sazan avlamak için başka bir yer arayın…” dedi.