GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Mart 2022 Çarşamba 16:51

CHP'li Gültekin mazbatasını aldı!

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı seçilen Didem Gültekin, mazbatasını aldı.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir'de son dönemlerde yaşanan görevden almalar ve istifalar ile olağanüstü kongre sürecine giren 4 ilçeden sonuncusu olan Bayraklı'da delegeler sandık başına gitmişti. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın da destek verdiği isim olarak ön plana çıkan Didem Gültekin, 199 oy alarak CHP Bayraklı İlçe Başkanı seçilmişti. 

Gültekin, bugün Türkiye Cumhuriyeti Yüksek Seçim Kurulu Bayraklı İlçe Kurulu Başkanlığı'na giderek mazbatasını teslim aldı. CHP Bayraklı İlçe Yönetimi ve Gültekin, bina önünde mazbata ile hatıra fotoğrafı çekildi.

-GÜLTEKİN'DEN İLK DEĞERLENDİRME: ÖRGÜTÜN GÖREVİ...

Geçtiğimiz pazar günü (13 Mart) kongrenin ardından açıklamalarda bulunan Gültekin, "Adaylık konuşmasında söz vermiştim. 'Liste rengi yoktur hepimiz biriz' diye. Ben inanıyorum kiiktidara yürüdüğümüz bu süreçte Mehmet Abim de Samet Abim'de bizleri asla yalnız bırakmayacaktır. Biz bugün burada bile dayanışma örneği gösterdik. Çünkü biz CHP ailesiyiz. Biz inanıyoruz biz kararlıyız biz iktidara yürüyoruz. Geliyor gelmekte olan diyoruz. Tüm delegelerimize, büyüklerimize, kardeşlerimize, kadınlarımıza en çok da geçlere teşekkür etmek istiyorum. Biz bu yolda omuz omuza 2023'de CHP'yi iktidara Genel Başkanımızı da Cumhurbaşkanlığına taşımaya söz veriyoruz. Bayraklı'dan iktidar ateşini yakacak mıyız? Yolumuz açık olsun" ifadelerini kullanmıştı.