GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
21 Aralık 2018 Cuma 16:25

CHP’li Başkan Sesli: Bayındır’da makas lehime açılır!

Bayındır’ın CHP’li Belediye Başkanı Ufuk Sesli, “2014 yılındaki seçimlerde yüzde 36 ile seçimi kazandım. AKP ile aramda 120 oy fark vardı. 2019’da bu oranın yüzde 48-52 bandında oynayacağına ve makasın benim lehime açılacağına inanıyorum. Bayındır'ı tarihinde ilk kez kazanan CHP'li başkanım. AK Parti sadece 24 Haziran'da Bayındır'da öne çıktı. Seçimlerde kendime güveniyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ- Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, Sonsöz TV’de yayınlanan, ‘Günaydın Ege’ programına katıldı. Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkan Sesli 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler için aday adaylığını açıklamasının ardından iddialı konuştu.  Görevde olduğu süre içinde ilçede gerçekleştirdiği projelere dair bilgiler veren Sesli net ifadeler kullandı.MAKAS LEHİME AÇILIR!
Sesli, “2014 yılındaki seçimlerde yüzde 36 ile seçimi kazandım. AKP ile aramda 120 oy fark vardı. 2019’da bu oranın yüzde 48-52 bandında oynayacağına ve makasın benim lehime açılacağına inanıyorum. Belediye başkan adayı olmak kişinin kendine güvenidir. Bu güven Bayındır’da biraz eksik. Aday adayları sadece CHP’de değil başka partilerde de az. Bayındır’da her şey sadece bir şekilde gidiyor. Hepimiz birbirimizin dostuyuz” dedi.
HEP VATANDAŞIN YANINDAYIM
“2014'te söz verdiğim projelerin 80'ni bitirdim” diyen Sesli ayrıca, “Bayındır’da girmediğim ev yoktur. "Hem doktor hem başkan olarak hep vatandaşın yanındayım. Yüzde 90 eve kesin girmişimdir. İnsanlara dokunuşum olmuştur. Bayındır'ı tarihinde ilk kez kazanan CHP'li başkanım. AK Parti sadece 24 Haziran'da Bayındır'da öne çıktı. Seçimlerde kendime güveniyorum” ifadelerini kullandı.