GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
10 Kasım 2017 Cuma 13:53

CHP’li Başak adaylık ilanının ardından Ankara yolcusu…

Konak İlçe Başkanı Başak’ın 13 Kasım Pazartesi Günü Ankara’ya gideceği öğrenildi. Aynı zamanda Mardinliler Federasyonu Yönetim Kurulu’nda da yer alan Başak, “Gidişimin adaylıkla ilgisi yok. Federasyonun çalışmaları için gidiyorum” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak’ın, 13 Kasım Pazartesi Günü Ankara’ya gideceği öğrenildi.

Mahalle delege seçimlerinin ardından ilçe kongreleri dönemine sayılı günler kala İzmir’de görevdeki başkanlar içinde adaylığını ilk açıklayan Başkan Başak’ın genel merkeze gideceği ve partisinin grup toplantısına katılacağı belirtildi.

Aynı zamanda İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanvekili olan Başak’ın kuruluşun daveti üzerine Başkent’e gideceği ifade edildi. Başak sadece federasyon etkinliği için Ankara’da olacağını söyledi. Başak, “Gidişimin adaylıkla bir ilgisi yok. Parti için düzenlenmiş bir program değil. Federasyonumuzun çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunacağız. Bazı sıkıntılarımız var. Ama tabi gitmişken genel merkezimize de gideceğiz. Bir gün kalarak grup toplantısına katılmayı da düşünüyoruz” dedi.