GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Eylül 2024 Perşembe 11:24

CHP'li Arslan'dan Bursalı'ya yanıt: AKP’nin köhne zihniyeti

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Cemil Tugay'a yönelik, 'Tıpkı İzmir sevdamız gibi bizim seviyemizin de zekatı sizin seviyenizi fersah fersah aşar' sözlerine CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan tepki gösterdi. CHP'li Arslan, "AKP’nin köhne zihniyeti ile ülkemizi içine sıkıştırdığı bu dar boğazda, geçinemeyen milyonlarca vatandaşımız her şeyin farkında. AKP’li siyasiler önce 22 yıldır kendi ağızlarından çıkan, “çürük”, “terörist”, “çapulcu” gibi seviyesiz pek çok hakaretin hesabını versinler, sonra bize seviyeden bahsetsinler" dedi.

EGEDESONSÖZ- Başkan Tugay’ın dün gerçekleştirilen meclis toplantısında AK Parti İzmir Milletvekillerine dair söylediği “bir vekile yakışmayan üslup ve seviye düşüklüğü” sözleri sonrasında CHP ve AK Partili siyasiler açıklama yaptı. 

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı da, sosyal medya hesabından Başkan Cemil Tugay'a tepki göstererek, "Tıpkı İzmir sevdamız gibi bizim seviyemizin de zekatı sizin seviyenizi fersah fersah aşar" demişti.

AK Partili Bursalı'ya CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "AKP’li siyasiler önce 22 yıldır kendi ağızlarından çıkan, “çürük”, “terörist”, “çapulcu” gibi seviyesiz pek çok hakaretin hesabını versinler, sonra bize seviyeden bahsetsinler" dedi. 

Arslan şu ifadeleri kullandı:

"Adalet, ekonomi, sağlık, eğitim, tarım ve çevre gibi her alanda 22 yılda ülkemizi; onarılması çok zor krizlere sokan, 31 Mart’ın mağlup cephesi kendi hatalarına bir kez bile bakmadan her fırsatta, İzmir Büyükşehir Belediyemizi hedef alıyorlar.

Siz önce beslenme çantası boş olan ve yetersiz beslenen milyonlarca öğrencimizin, barınamayan üniversite öğrencilerimizin, tasarruf adı altında vatandaşın sırtına bindirilen vergi yükü ile yoksullaşan milyonların, açlığa mahkum edilen emeklinin sorunlarını çözün.

AKP’nin köhne zihniyeti ile ülkemizi içine sıkıştırdığı bu dar boğazda, geçinemeyen milyonlarca vatandaşımız her şeyin farkında. AKP’li siyasiler önce 22 yıldır kendi ağızlarından çıkan, “çürük”, “terörist”, “çapulcu” gibi seviyesiz pek çok hakaretin hesabını versinler, sonra bize seviyeden bahsetsinler."