GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
30 Ağustos 2017 Çarşamba 18:13

CHP kurultayında Aykut Erdoğdu'dan skandal

CHP'nin Gelibolu'da düzenlenen 4 günlük kurultayına yaşanan bir skandal damga vurdu. İddiaya göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, bir gece sarhoş halde, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun kaldığı çadırına girmek istedi.

CHP'nin Gelibolu'da düzenlediği adalet kurultayı sona erdi. 4 gün boyunca çok çeşitli konularda paneller gerçekleştirildi ama tartışılan konulardan çok 3. gecede yaşanan bir skandal, kurultaya damga vurdu.

Olayın öznesi CHP'li vekil Aykut Erdoğdu. İddialara göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu, kurultayın 3. gecesi saat 02.30 sıralarında sarhoş halde kamp alanına girdi .Kılıçdaroğlu'nun kaldığı çadırı zorla girmek isted ancak çadır alanının kapısında bekleyen ve adının Cenk olduğu öğrenilen parti görevlisi Erdoğdu'ya, "alkollü olarak kamp alanına giremezsiniz" dedi.

Erdoğdu girmek için ısrar edince tartışma çıktı. Erdoğdu, kendisini engellemek isteyen parti görevlisine saldırdı. Görevli partililer tarafından hastaneye kaldırıldı.

Soyadı açıklanmayan Cenk isimli görevli tedavisinin ardından 17 günlük darp raporu aldı. Devreye parti yönetimi girdi, Cenk'ten şikayetçi olmaması istendi ve iddiaların odağındaki isim Aykut Erdoğdu, yaşananların hepsini inkar etti. Bu olayın nasıl sonuçlanacağı, parti yönetiminin Erdoğdu ile ilgilin nasıl bir karar alacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.(CNN TÜRK)