GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Şubat 2024 Pazartesi 16:10

CHP’den AK Parti’ye ‘logo’ sorusu: Neden korkuyorsunuz?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın posterlerinde AK Parti logosunun yer almamasına dikkat çekerek AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’ya sosyal medya üzerinden soru yöneltti
EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının belli olmasının ardından iki grup arasında tartışmalar da başlamış durumda.

CHP ve AK Parti sosyal medya üzerinden sık sık karşı karşıya gelirken, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu mevkidaşı AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı’ya bu kez de ‘logo’ üzerinden yüklendi.

'NEDEN KORKUYORSUNUZ?'
AK Partili Saygılı’ya Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın posterlerinde AK Parti logosunun yer almamasını soran Aslanoğlu şu ifadeleri kullandı: 

Sayın Bilal Saygılı; fotoğrafta gözüken ve İzmir'in duvarlarına, billboardlarına resmi asılmış olan bu arkadaş, hangi partinin adayıdır? zira bu arkadaş sizin adayınız değilse sorun yok, ama aday sizin ise partinizin logosunu kullanmaktan neden korkuyorsunuz? Görsellerde parti logosu gözükmeyince, Ak Parti logosunu kullanmayınca İzmirlilere daha sempatik geldiğinizi mi düşünüyorsunuz?