GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Ocak 2019 Pazartesi 17:40

CHP adayı Soyer'e coşkulu karşılama: İYİ Parti'nin tepkisine ne yanıt verdi?

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, "Çok heyecan verici, yepyeni bir şey yaratacağız, toplumda biriken muazzam bir enerji var, bunu çok doğru yerlere taşıyacağız." dedi. 

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterdiği Soyer, Adnan Menderes Havalimanı'nda, kendisini karşılamaya gelen gruba teşekkür etti. 

Gördüğü heyecan karşısında yorgunluk hissetmediğini dile getiren Soyer, "Çok heyecan verici, yepyeni bir şey yaratacağız, toplumda biriken muazzam bir enerji var, bunu çok doğru yerlere taşıyacağız." diye konuştu. 

- İYİ PARTİ İZMİR’DEN ŞOK SOYER ÇIKIŞI: TABANIMIZ TARAFINDAN...

İYİ Parti'nin "tepkiyle karşılandı" açıklaması
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın, "Soyer'in aday gösterilmesi parti tabanımız ve bazı teşkilatlarımızda tepkiyle karşılanmıştır" açıklamasının sorulması üzerine Soyer, "O, iki genel merkezin aralarında yapacakları bir çalışma, benimle ilgili bir şey değil. Genel Başkanlar değerlendirecek." ifadesini kullandı.

Soyer: Veda edip gitmiyorum
İzmir'de CHP'in Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara'dan döndükten sonra ilçede, vatandaşlarla bir araya geldi. Soyer'i Seferihisar'a girişte yüzlerce kişi ellerinde meşaleler ile karşıladı. İlçe meydanında mini bir miting yaparak halkla seslenen Soyer, duygu dolu anlar yaşadı. Vatandaşlar üzerinde, 'Tunç Soyer İzmir'e çok yakışacak', 'Asla yalnız yürümeyeceksin' yazılı dövizler taşıdı. Soyer'i, eşi Neptün Soyer, Seferihisar Belediye Başkan adayı Yelda CeliloğluUrla Belediye Başkan adayı Burak OğuzKarşıyaka Belediye Başkan adayı Cemil Tugayda yalnız bırakmadı. İlçede kalabalığa seslenen Soyer, Ne kadar güzel gülüyorsunuz, ne kadar güzelsiniz. Biz olağanüstü güzel topraklarda yaşıyoruz. Çok daha iyisini hak ediyoruz. Çok daha gülerek yaşayacağız dedi.

(AA-DHA)