GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Mart 2021 Pazartesi 17:39

CHP Urla'ya korona şoku

Türkiye'de yeniden artış gösteren koronavirüs salgınında vaka sayıları her geçen gün artmaya devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur'da sosyal medya hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

EGEDESONSÖZ - Türkiye'de ve dünyada etkisini hız kesmeden arttıran koronavirüs vakaları, İngiltere ve Brezilya gibi ülkelerden dünyaya yayılan mutasyonlu hali ile yeniden yükselişe geçerken, Türkiye'de de siyasiler arasında yeniden artış göstermeye başladı.

İzmir'de de geçtiğimiz aylarda bir çok partili isimden kovid pozitif vaka haberleri gelirken, son vaka haberi de Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur'dan geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özbadur, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyururken, sağlık durumunun şu anlık iyi olduğunu belirtti.

CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur'un paylaşımı şu şekilde;
Değerli hemşehrilerim; Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Sağlığım şuan iyi durumda ve tedavim doktorlarımızın tavsiyesi doğrultusunda evde devam ediyor. Maske, mesafe ve hijyen konusuna çok dikkat edelim. Son günlerde temaslı olduğum kişilerin önlem almasını, test yaptırmasını önemle rica ederim. Sağlıcakla kalın.