GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Mayıs 2023 Cuma 13:19

CHP Seçim Üssü’nün şefi Çelik’ten ilk mesaj!

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Devrim Barış Çelik yaptığı açıklamada “28 Mayıs seçimlerini genel merkez ekibimizin yanı sıra, yeni nesil teknolojilerin entegrasyonunu sağlayacak konusunun uzmanı arkadaşlar ile birlikte yöneteceğiz” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kararı sonrası görevinden istifa eden Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in yerine gelen Devrim Barış Çelik getirilmişti.

İzmir 1’inci Bölge 8’inci Sıra’dan seçime giren ve vekil seçilemeyen Çelik’e parti önemli bir görevi teslim alan Çelik’ten ilk açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik şunları söyledi:

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından “Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı” olarak görevlendirildim.

Gençlik kollarından beri tanıdığım kıymetli kardeşim Onursal Adıgüzel’den görevi teslim aldım. Kendisine verdiği emek ve gösterdiği dayanışmasından dolayı teşekkür ederim. Bayrağı daha da yükseltmek için tüm ekibimizle birlikte canla başla çalışacağız. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın.

28 Mayıs seçimlerini genel merkez ekibimizin yanı sıra, yeni nesil teknolojilerin entegrasyonunu sağlayacak konusunun uzmanı arkadaşlar ile birlikte yöneteceğiz. Süreçle ilgili düzenli bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğim. Başta katkı sağlamak için arayan yazılımcı arkadaşlara, desteklerini ileten tüm örgütümüze ve kamuoyuna teşekkür ederim. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.