GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Nisan 2018 Salı 14:45

CHP Lideri İzmir'e geliyor: 2 günlük programda neler var?

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 15-16 Nisan’da İzmir’de olacak. Kılıçdaroğlu’nun ajandasında şu an Tire ve Balçova’daki programlar görünüyor. İl Örgütü ve belediye başkanlarının hazırlıkları ve davetleri üzerine küçük çaplı değişikliklerin yaşanabileceği belirtildi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15-16 Nisan’da İzmir’de gerçekleştireceği programın detayları netleşti.

Büyük ölçüde belli olan fakat kesinleşmeyen programa göre CHP Lideri’nin kentteki ilk durağı Tire olacak.

Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi'nin işbirliğiyle UEFA standartlarında inşa edilen 15 bin seyirci kapasiteli Tire Stadı'nın ve İZSU Genel Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği arıtma tesisinin resmi açılışlarına katılacak.

Kılıçdaroğlu Pazar mesaisinin ardından geceyi İzmir’de geçirecek.

16 Nisan Pazartesi ise Köy Enstitüleri'nin 78'inci Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Balçova'da düzenlenecek olan Eğitimde Geleceği Düşünmek Sempozyumu'nda yer alacak. Genel Başkan burada açılış konuşmasını yapacak ve Ankara’ya geçecek.

CHP İzmir İl Örgütü ve belediyelerin olası hazırlık ve daveti üzerine programda küçük çaplı değişikliklerin yaşanabileceği belirtildi.