GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Nisan 2018 Cuma 22:37

CHP İzmir’in patronu dur durak bilmiyor!

İl Başkanı Yücel, ilçe ziyaretleri sonrasında bu kez danışma kurulları için alana indi. Dikili ve Kiraz’daki programlara katılan Yücel, “Gördüğümüz en önemli şey, her partilimizin inançla, kararlılıkla 2019'u istemeseydi. Kimseyi kaybetme lüksümüz yok, herkesi kucaklayacağız” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, iki kurultayın ardından başlattığı 2019 sürecini hız kesmeden sürdürüyor.

İlçe ziyaretlerini çok kısa bir sürede tamamlayan ve örgütün il genelinde nabzını tutan Başkan Yücel, şimdi de danışma kurulları için vites yükseltti.

Aynı gün içinde kentin hem kuzeyine hem güneyine giden Başkan Yücel, Dikili ve Kiraz’daki danışma kurullarına katıldı ve net mesajlar verdi.

Her fırsatta örgütün talepleri dinleyen ve bu yönde bir yol haritası izleyeceğini vurgulayan Yücel bu kez, “Dikili ve Kiraz ilçelerimizin danışma kuruluna katıldık. Gördüğümüz en önemli şey, her partilimizin inançla, kararlılıkla 2019'u istemeseydi... Kimseyi kaybetme lüksümüz yok, herkesi kucaklayacağız.  Birleşerek büyüyeceğiz, Cumhuriyet sevdalılarıyla 2019'da iktidara yürüyeceğiz” dedi.