GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Nisan 2022 Çarşamba 17:25

CHP İzmir'e kritik ziyaret… Neler konuşuldu?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İl Yönetimini CHP İzmir İl Binası'nda ziyaret etti. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Bu bir toplantı değil, bu bir ziyaret. Özel bir gündemimizde yok. Biz zaten başkan ile belirli periyotlarda sık sık bir araya geliyoruz" diye konuşurken, Tunç Soyer ise; "Çok keyifli bir toplantı gerçekleşti. Her şeyi konuştuk" ifadelerini kullandı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Parti içinde yaşanan 'Grup Başkanlığı' tartışmaları için çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı'na giderek CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İl Yönetimi ile görüşme gerçekleştirdi.

SOYER: ÇOK KEYİFLİ BİR TOPLANTI OLDU
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Çok keyifli bir toplantı gerçekleşti. Her şeyi konuştuk" ifadelerini kullandı. Merak konusu olan 'Grup Başkanvekilliği seçimleri' konusunda da net konuşan Soyer, "Grup Başkanvekilliği konusu gündemimizde yoktu" dedi.

YÜCEL: ÖZEL BİR GÜNDEMİMİZ YOK
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise toplantının özel bir gündemi olmadığını vurgularken, "Bu bir toplantı değil, bu bir ziyaret. Özel bir gündemimizde yok. Biz zaten başkan ile belirli periyotlarda sık sık bir araya geliyoruz. İl yönetim kurulu üyelerimiz ve yöneticilerimizle de bir araya gelmek istedi başkan ve il başkanlığımızı ziyaret etti... Özel bir gündemimiz yok" ifadelerini kullandı.

HEPSİ İŞİ HAKKIYLA YAPABİLECEK ARKADAŞLARIMIZ
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi içinde yaşanan 'Grup Başkanvekilliği' süreci ile ilgili de bir görüşme olmadığını dile getiren Yücel,  "Bu konuda bir görüşme olmadı. En azından şimdi ki ziyarette... Benim birini desteklemem gibi bir şey söz konusu olmaz. Grup başkanvekili il başkanını temsil eder zaten. Aday olmak isteyen arkadaşlarımızın hepsi aday olabilir. Neticede bir arkadaşımız seçilir ve o arkadaşımız bu görevi yerine getirir. İsmi geçen arkadaşlarımızın hepsi de bu işi hakkıyla, layıkıyla yapabilecek arkadaşlarımız" diye konuştu.