GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Kasım 2020 Perşembe 20:37

CHP İzmir'den deprem sonrası özel komisyon

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi, deprem sonrasında depremzedeler için özel bir komisyon kurma kararı aldı. Kurulan komisyon ile birlikte mağdur olan vatandaşlar ile il yönetimi arasında hızlı iletişim sağlanarak çözümlerin hızlandırılması hedefleniyor.
EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl yönetimi olağan haftalık toplantısını CHP İzmir İl binası'nda gerçekleştirdi. Toplantının gündeminde 30 Ekim cuma günü Seferihisar ilçesinde yaşanan 6.6 şiddetindeki deprem yer aldı. 
Seferihisar'da tusunamiye, Bayraklı'da ise büyük bir yıkıma neden olan depremde 114 vatandaş hayatını kaybederken, binlerce İzmirli ise evsiz kaldı.
CHP İzmir il yönetimi de yaşanan gelişmeler sonrası önemli bir karar aldı. Depremde yakınlarını ve evlerini kaybeden vatandaşlar ile iletişimin sağlanması, hasar gören yapıların takibi konusunda bilgilerin hızlı aktarılması için komisyon kurma kararı aldı. 
Kurulan komisyonda görev alan isimler ise şu şekilde; Kemal Özdönmez, Yılmaz Görkem Duman, Azize Pelda Tokan, Cansu Malatyalı, Erol Mutlu, Rıfat Koç, Fulya Alçay, Saniye Fıçı, Ali ve Yıldız Yılmaz.