GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Mart 2023 Cuma 18:50

CHP İzmir'den açıklama: Kılıçdaroğlu’nun arkasındayız!

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in 6’lı masadan çekilme kararı üzerine açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “1 Mart seçim zaferinden, 6’lı masanın kurulup, bugünlere getirilmesine kadarki tüm süreçlerde milletimizin umutlarını her geçen gün büyüten Genel Başkanımızın ve Merkez yürütme kurulumuzun alacağı kararların arkasındayız. Milletimiz içini ferah tutsun, Cumhuriyet’in 2. Yüzyılında hep beraber ülkemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Saray ve şürekâsının hevesleri kursaklarında kalacak, bunu hep beraber göreceğiz.” dedi.

EGEDESONSÖZ- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkarak altılı masaya veda etmesinin ardından, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Arslanoğlu konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Arslanoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyüttüğü umutlar boşa çıkmayacak, içinizi ferah tutun, haklıyız ve kazanacağız. Ülkemizin yeniden demokrasiyle buluşması mücadelesinin uzun soluklu yürüyüşçüsü Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun samimiyeti ve kararlılığı milletimiz tarafından çok net şekilde anlaşılmaktadır
Adalet Yürüyüşü’nden, İYİ Parti’nin seçimlere girmesinin önündeki engellerin aşılması dönemine; 31 Mart seçim zaferinden, 6’lı masanın kurulup, bugünlere getirilmesine kadarki tüm süreçlerde milletimizin umutlarını her geçen gün büyüten Genel Başkanımızın ve Merkez yürütme kurulumuzun alacağı kararların arkasındayız.

Milletimiz içini ferah tutsun, Cumhuriyet’in 2. Yüzyılında hep beraber ülkemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Saray ve şürekâsının hevesleri kursaklarında kalacak, bunu hep beraber göreceğiz.

Milletimizin demokratları, Atatürkçüleri, çağdaş yüzleri, iyi insanları bir arada durmaya devam edecek ve Saraj rejimi yenilecek.
İçinizi ferah tutun, haklıyız, biz kazanacağız"