GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Şubat 2024 Pazartesi 10:54

CHP İzmir’de vekillerden zirve... Neler konuşuldu?

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç, Rıfat Nalbantoğlu, Mahir Polat, Tuncay Özkan ve Yüksel Taşkın seçim çalışmalarını değerlendirmek için bir araya geldi.

EGEDESONSÖZ - 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor.  YSK’ya adaylık listelerinin verilmesi sonrası siyasiler saha çalışmalarına hız verirken,  parti içi tartışmalar ile gündeme gelen Cumhuriyet Halk Partisi’nde kritik bir zirve gerçekleştirildi.

İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç, Rıfat Nalbantoğlu, Mahir Polat, Tuncay Özkan ve Yüksel Taşkın’ın yer aldığı toplantıda gündem yerel seçim çalışmaları oldu.

Toplantıda 29 Şubat'ta Cemil Tugay'ın projelerini duyuracağı lansman ile ilgili hazırlıkların konuşulduğu aktarıldı. İl Başkanı Aslanoğlu açıklamasında “Milletvekillerimiz ve İzmir büyükşehir belediye başkan adayımız Dr.Cemil Tugay ile bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdik” ifadelerini kullandı.