GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Şubat 2022 Çarşamba 11:43

CHP İzmir'de pes peşe zirve… Belediye başkanlarına talimat!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer partisinin ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programının görüşüldüğü toplantıda belediye başkanlarına 'yoğun katılım' talimatında bulunuldu.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer dün partisinin ilçe başkanları ile bir araya gelmesinin ardından bugün ise CHP'li İlçe Belediye Başkanları ile bir araya geldi. 

Levent Marina'da gerçekleştirilen toplantının gündeminde ise 14 Şubat Pazartesi günü İzmir'e gelmesi ve Üçyol-Buca Metrosu temelini atması beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti yer adlı.
Dün gerçekleştirilen partisinin ilçe başkanlarına verilen '15-20 bin kişinin katılmasını istiyoruz' sözlerinin belediye başkanlarına da iletildiği toplantıda, yoğun katılımın olabilmesi için ilçe başkanları ile koordineli olunması ve gerekli çalışmaların yapılması gerektiği vurgulandı.