GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Temmuz 2023 Çarşamba 23:00

CHP İzmir’de mahalle delege seçimi günü… Hangi ilçede/ne sonuç çıktı?

CHP'de mahalle delege seçimleri ikinci gününde devam ediyor... Bugün ise Bornova, Gaziemir ve Konak  sandık başına gitti.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi’nden genel seçimler sonrası verilen kurultay süreci, İzmir'de bugün de devam etti.

Devamında ilçe kongresi ve il başkanlığı süreçlerini getirecek olan mahalle delege seçimleri  ‘değişim’ sloganları altında gerçekleştirilirken bugün  Gaziemir , Konak ve Bornova'da birçok mahalle sandık başına gitti.

BORNOVA’DA TEK LİSTE GÜNÜ
Seçim sürecinin en hareketli geçtiği ilçelerden biri olan Bornova'da bugün 2 mahalle sandık başına gitti. Gaziosmantepe ve Ümit Mahalleri’nde delegelerini seçmek için sandık başına giden ilçe örgütü, delegelerini seçti. İki mahallede de uzlaşı liste ile seçime gidildi.

Ümit;
Yıldız Ekitli, Fikri Günerhan, Burak Kamiloğlu, Mete Uygur

Gaziosmanpaşa;
Adnan Taşkıran, Eve Kurtuluş, Eray Büyük, Ayşe Türksever, Yüksel Seven, İpek Arhan, Çağlar Kuş, Nalan Gül, Fatih Büyüktepe, Burcu Sarısoy, Halil Can Arhan, Murat Taşkıran, Sadık Yıldız, Ömer Saçan

GAZİEMİR’DE İLK SANDIKLAR KURULDU
Gaziemir’de kongre süreci start aldı. Aktepe ve Beyazevler’de üyeler delegelerini seçti. Tek liste ile gidildiği öğrenilen seçimler sonrası yeni delegeler belli oldu.

KONAK’TA 7 MAHALLE SANDIK BAŞINDA
Konak’ta ise bugün 7 mahallede sandığa gidildi. Akın Simav, Altıntaş, Barbaros, Kemal Reis, Murat Reis, Turgut Reis, Piri Reis’de üyeler sandık başına gitti. Uzlaşı listelerinin olduğu mahallelerde tek liste ile seçimlere gidildi