GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Aralık 2017 Çarşamba 10:51

CHP İzmir’de ilçe başkanlarından 7 Ocak buluşması: Ne karar alındı?

İl kongresi öncesinde kentteki ilçe başkanları bir toplantı düzenledi. Torbalı’da gerçekleşen zirvede 4 kişiden oluşan komisyon kuruldu. Komisyonun il kongresine ilişkin bildiri hazırlayacağı ve kamuoyuna duyuracağı öğrenildi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü 7 Ocak’ta gerçekleşecek kongreye kilitlendi.

Sürece İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun temasları damga vuruyor. Son olarak ilçe başkanları kendi aralarında Torbalı’da bir toplantı düzenledi.

Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur’un ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ile Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız dışındaki tüm başkanlar katıldı.

İl kongresine sayılı günler kala gerçekleşen ilçe başkanları buluşmasında il başkanı nasıl biri olmalı? Sorusuna cevap arandığı ve tarif yapıldığı öğrenildi. Toplantıda ayrıca komisyon kurulmasına karar verildi. Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ve Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’den oluşan dört kişilik komisyonun hazırlayacakları bildiriyi kamuoyuna duyuracakları öğrenildi.