GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Ekim 2020 Cuma 15:16

CHP İzmir'de ilçe başkanları zirvesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 12 Ekim'de Tarihi Havagazı Fabrikası'nda CHP İzmir İlçe Başkanları ile bir araya gelecek.

EGEDESONSÖZ - CHP İzmir İl Yönetimi, 2-3 Ekim tarihlerin Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke'nin de katılımları ile İzmir'de gerçekleştirilen 'arama çalıştayı' sonrası başlayan toplantılara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

CHP İzmir İl Örgütü, çalıştay sonrasında il binasında Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarını konuk etmişti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen toplantılar sonrası CHP İzmir İl Yönetimi bu kez de ilçe başkanları ile bir araya gelecek.

12 Ekim tarihinde Tarihi Havagazı Fabrikası'nda yapılması planlanan toplantıda örgüt içindeki bağların kuvvetlendirilmesi hedeflenirken, genel başkan yardımcılarının verdiği talimatların da masaya yatırılması bekleniyor.

Olası erken seçim ihtimali için örgütün çalışmalara başlaması talimatının verildiği çalıştay sonrası, Yücel'in gerçekleştireceği toplantı ile ilçe başkanlarına başlanması talimatı vermesi bekleniyor.