GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Ağustos 2017 Pazartesi 18:03

CHP İzmir’de delege seçimleri için erteleme talebi

Kongre takvimi işlerken örgütten, ilçe başkanlarına kurban bayramı ve 26-30 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleşecek ‘Adalet Kurultay’ı sebebiyle mahalle delege seçimlerini 5 Eylül’den sonra yapma önerisi geldi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda mahalle delege seçimlerinin takvimi masaya yatırıldı.

İl Başkanı Asuman Ali Güven, geçtiğimiz hafta düzenlenen il yönetim kurulu toplantısında ortaya atılan öneri gereği ilçe başkanlarıyla bir araya geldi

Kurban bayramı ve 26-30 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleşecek ‘Adalet Kurultay’ı sebebiyle delege seçimlerinin tarihleri için ilçe başkanlarına öneride bulunuldu.

26 Ağustos’ta start alması planlanan delege seçimlerini özellikle tartışmalı olacak mahallelerde 5 Eylül’den sonra yapılması öne sürüldü.

İlçe başkanlarının olumlu baktığı öneri genel merkeze bildirilecek. Süreçte takvimde bir hafta erteleme gerçekleşmişti. Bu öneri de karar aşamasına gelirse CHP kongre sürecini 2 hafta rötarla noktalayacak.