GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Şubat 2017 Çarşamba 20:09

CHP İzmir’de başkanlarla referandum zirvesi

İl Başkanı Güven ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu belediye başkanlarıyla bir araya gelecek, süreçte yapılacak çalışmalar masaya yatırılacak.

EGEDESONSÖZ – Anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulu’ndan 339 oyla geçmesinin ardından referandum süreci start alırken, partilerde Nisan ayında yapılması planlanan halk oylaması için çalışmalar sürüyor.

CHP İzmir’de de ‘hayır’ propagandası için yol haritası çeşitli toplantılarla şekilleniyor. Partide Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır başkanlığında yapılan ve vekiller, PM üyeleri, il yöneticiler ve ilçe başkanlarının katıldığı toplantıdan üç gün sonra bu kez belediye başkanları bir araya gelecek.

CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediye başkanlarıyla bir toplantı yapacak. İl binasındaki buluşma saat 16.00’da başlayacak.

Toplantıda alan çalışmaları masaya yatırılacak,  başkanlar sürece yönelik görüşlerini açıklayacak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulacak.

'FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIZ'

İl Başkanı Asuman Ali Güven Egedesonsöz’e yaptığı değerlendirmede, “Başkanlarımızla fikir alışverişinde bulunacağız. Onların düşünceleri önemli. Daha referandum kesinleşmedi, alanlara inmek yasak ama resmileştiği an süreçte birbirimizden güç alacağız. Ama şu an somut bir şey yok. Sadece genel çalışmalar hakkında birbirimizle düşüncelerimizi paylaşacağız” ifadelerini kullandı.