GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Şubat 2022 Perşembe 18:51

CHP İzmir'de 4 ilçe sandık başına gidiyor

Haftalık olağan İl Yönetimi toplantısını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de kritik bir karar alındı. Haftalardır ilçe kongrelerini yapmayı bekleyen Bayraklı, Kınık, Torbalı ve Tire ilçeleri için çalışmalarını sürdüren il yönetimi, ilçe örgütlerinin sandık başına gideceği tarihler belirledi.
Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi haftalık olağan İl Yönetimi toplantısını gerçekleştirdi.

İl Başkanı Deniz Yücel'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ana gündeminde ise uzun süredir kongre tarihlerinin belli olması beklenen Kınık, Torbalı, Tire ve Bayraklı ilçelerindeki kongreler yer aldı.

Görevden almalar ve  istifalar sonrası geçici yönetimler ile yönetilen 4 ilçe için yasal kongre süreci dolmasına rağmen bir türlü seçim tarihinin belli olmaması parti içinde huzursuzluğa neden olurken, İl Yönetimi'nin aldığı karar sonrası kongre bekleyen tüm ilçelerin sandık başına gideceği tarih belli oldu.

Buna göre Kınık İlçe Başkanlığı için 20 Şubat, Torbalı İlçe Başkanlığı için 27 Şubat, Tire İlçe Başkanlığı için 6 Mart ve Bayraklı İlçe Başkanlığı için ise 13 Mart tarihlerinde partililer sandık basına gidecek.