GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Haziran 2016 Cumartesi 08:58

CHP İzmir Eski Milletvekili Karademir’in acı günü

İzmir Eski Milletvekili Karademir’in 33 yaşındaki oğlu Utku Karademir yaşamını yitirdi.
EGEDESONSÖZ - İzmir Eski Milletvekili Erdal Karademir’in acı günü!

TBMM’de 22.Dönem Milletvekili olarak görev alan, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanlığı da yapan kent siyasetinin tanınmış ismi oğlunu kaybetti.

Karademir’in oğlu Utku Karademir yüksek tansiyon sonucu beyin kanaması geçirdi.

Utku Karademir, evde tek başına bulunduğu sırada bakona çıktığı anda fenalaşıp yere düştü. Karşı balkondakilerin durumu farkedip, haber vermesi üzerine eve giden sağlık görevlileri, Utku Karademir'i Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Acil servisteki kontrollerden sonra yüksek tansiyona bağlı olarak 4 farklı noktada beyin kanaması geçirdiği belirlenen Utku Karademir, nöröloji servisi yoğun bakım ünitesine alındı. Üç gün yaşam savaşı veren Utku Karademir'in sabah saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti.



Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım biriminde çalışan ve Erdal Karademir'in büyük oğlu olan Utku Karademir'in ailesi organlarını bağışlama kararı aldı. Bu nedenle yapılacak eşleşme sonrası sonsuzluğa uğurlanacağı öğrenildi. 

Karademir'in cenazesi yarın Güzelbahçe Çarşı Camii'nde ikinci namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

Acı haber Karademir ailesi kadar İzmir siyasetini ve İzmirlileri de yasa boğdu. Sosyal medyada çok sayıda başsağlığı mesajı yayınlandı. 

Biz de Egedesonsöz ailesi olarak Utku Karademir'e Allah'tan rahmet, Karademir ailesine de başsağlığı diliyoruz.