GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Ağustos 2018 Çarşamba 16:52

CHP İlçe Başkanı'ndan istifa iddialarına yanıt!

Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, istifa iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çam, "İlçe yöneticilerim ve örgütümüzün tam desteğiyle görevimin başındayım" dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağanüstü kurultay talebiyle gerçekleşen imza toplama hareketi sonuçlandı.

Muhaliflerin Perşembe günü imzaları Genel Merkez'e teslim etmesi beklenirken bazı isimler imzaları geri çekme kararı aldı.

İmzasını geri çeken Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam'ın istifa edeceği gündeme gelmişti. Çam, istifa iddialarına ilişkin bir yazılı açıklama yaptı. Çam, "İlçe yöneticilerim ve örgütümüzün tam desteğiyle görevimin başındayım" dedi.

Çam açıklamasında şunları söyledi:

"24 Haziran Seçimlerinden sonra partimizde değişime ve yenilenmeye olan inancımla Olağanüstü Kurultay’ın toplanması için imza vermiştim. 

Daha sonra örgütümüz ve İlçe Yöneticilerimizle yaptığımız toplantılarda zamanlamanın doğru olmadığına dair tabanımızda yoğun hassasiyetler oluşmasından dolayı da imzamı geri çektim.

Demokrasilerde düşünce farklılıkları olabilir yeter ki kendimizi, birbirimizi kırmadan, örgütlerimizin özgür iradesine güvenelim.

İlçe yöneticilerim ve örgütümüzün tam desteğiyle görevimin başındayım.

Önümüzde yerel seçimler var. Öncelikle Güzelbahçe’de Partimizi yerelde daha da güçlendirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Genel Merkez’imizce nasıl bir yol haritası oluşturulacağı konusu oldukça önem taşıyor.

Bugüne kadar tarih boyunca birbirimizle yardımlaşarak, sabırla bu günlere geldik. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, insan gücü ve ekonomisi bitmiş bir ülkeyi Kurtuluş savaşı mücadelesi vererek kurmuştur.  Tarih “O” nu yazdı biz sürdüreceğiz.

İnsan inanırsa umut olur ve umut olursa iktidar olunur"