GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Temmuz 2016 Pazar 14:36

CHP Gaziemir yüzleri güldürmeye devam ediyor

CHP Gaziemir İlçe Yönetimi, sokak kahvaltılarıyla başladığı sandık örgütlenmesi ve iyilik projesi kapsamında ev işlerinde vatandaşlara edilen yardımların ardından şimdi de bayram öncesi çocukların yüzünü güldürdü.

EGEDESONSÖZ - CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı, sokak kahvaltılarıyla başladığı sokak örgütlenmesi ve iyilik projesi adı altında evlere giderek boya ve temizlik işlerine yardım edilmesinin ardından bir örnek çalışmaya daha imza attı.

Kadın ve Gençlik Kolları’yla koordineli bir şekilde çalışmaları yürüten İlçe Başkanı Umut Tekin ve yönetimi, bu kez Ramazan Bayramı öncesinde Aktepe, Sarnıç ve Zafer mahallerinde, o bölgenin sandık sorumlularının belirlediği ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sevindirdi. Örgüt, çocuklara bayramlık giysilerini giydirerek, erken bayram yapmalarını sağladı.

Kadın Kolları’ndan Sevda Erlat, “Çocuklar bizim her şeyimiz. Onların yüzündeki bir gülücük dünyalara bedel… CHP Gaziemir kadın Kolları olarak çocuklarımıza bir nebzede olsa bayram sevincini yaşatabildiysek ne mutlu bize...” dedi.