GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Aralık 2017 Cuma 13:40

CHP Çiğli’de devir-teslim zamanı… Mertoğlu: ‘Ama’sız, ‘fakat’sız emrindeyiz!

Çiğli İlçe eski Başkanı Mertoğlu, “Yeni ilçe başkanımıza 2019 hedefi için başarılar diliyoruz. ‘Ama’sız ‘fakat’sız her daim örgütün yanında olacağıma buradan söz veriyorum. Sosyal medyada özellikle ilçe başkanımı eleştirmeyeceğim” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli İlçe Örgütü’nde devir-teslim mesaisi yaşandı.

17 Aralık’taki kongrede Erkan Akar’ı mağlup ederek ilçe başkanlığını kazanan Utku Gümrükçü görevi Zeynel Mertoğlu’ndan aldı.

AMASIZ, FAKATSIZ EMRİNDEYİZ!
İlçe binasında gerçekleşen tören konuşan eski Başkan Mertoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mertoğlu, “2 sene içinde onurluca ve şeffaf bir anlayışla görev yaptık. Yardımcı olan yoldaşlarımıza teşekkür ederiz. Yeni ilçe başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza 2019 hedefi için başarılar diliyoruz. ‘Ama’sız ‘fakat’sız her daim örgütün yanında olacağıma, buradan söz veriyorum. Parti yoldaşlığı budur. Bizim ekip arkadaşlarımızın tümü de ilçe başkanımızın ve yönetiminin emrindeyiz. Sosyal medyada özellikle ilçe başkanımı eleştirmeyeceğim. Buradan söz veriyorum” dedi.

SANDIK 17 ARALIK’TA KAPANMIŞTIR!
Mertoğlu’nun ardından söz alan İlçe Başkanı Gümrükçü ise, “Yeniden birlikte olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Önemli bir süreç bizi bekliyor. 2019’da 3 büyük seçim var. Önümüzde il kongresi ve sonrasında kurultay olacak. Daha yetişmiş bir CHP oluşmasını sağlamak öncelikli görevimizdir.  2019’da yapacağımız o büyük kavgaya birbirimize sımsıkı sarılarak hazırlanmalıyız. Sandık 17 Aralık’ta kapanmıştır. Hesaplar 17 Aralık’ta bitmiştir. Elbette ki özeleştirimizi yapacağız. Ben yaptım. Erkan arkadaşımız ve yönetime talip olan arkadaşlarımızı çağıracağız. Çiğli’ye hizmet için kimin aklında ne düşünce varsa hepsini CHP iktidarı için seferber edeceğiz” ifadelerini kullandı.