GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Ocak 2017 Salı 11:32

CHP Buca’da referandum zirvesi: Örgüt sokaklara hazır!

İl Örgütü’nün ‘Hayır’ kampanyası yürüteceği sürece ilçe örgütleri de destek vermeye başladı. Buca İlçe Başkanı Kaya’nın düzenlediği toplantıya Milletvekili Çıray ve Belediye Başkanı Piriştina katılırken, ‘sokaklara çıkmaya hazırız’ mesajı verildi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 18 maddesi oylanan ve halk oylamasının yolu açılan anayasa değişikliği teklifi için ’hayır’ kampanyasının startını verirken ilçeler de sürece katkı koymaya başladı.

Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, ilçe örgütüyle beraber referandum ve anayasa değişikliği bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Zirveye İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve çok sayıda partili katıldı.

Milletvekili Çıray, partililere video eşliğinde sunum yaparken, alanda yapılması gerekli çalışmalar hakkında ipuçları verdi.

Belediye Başkanı Piriştina ve İlçe Başkanı Kaya ise, Buca’da ‘Hayır’ kapsamında beraber bir propaganda süreci yürütüleceğini ifade etti.

Başkan Kaya çalışmayla ilgili, "Çok verimli bir toplantı oldu. Alanlardayız. İlçemizdeki startı verdik. Türkiye 'Hayır' diyor, İzmir 'Hayır' diyor, Buca 'Hayır' diyor" ifadelerini kullandı.