GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Ocak 2018 Cumartesi 16:43

CHP Buca’da Başkan Akdağ rakamlarla konuştu: Kendisi dahil istifa eden yok!

Buca İlçe Başkanı Akdağ, Üye Sipahi’nin istifa etmeden AK Parti’ye geçtiğini ifade etti. 70 kişinin CHP’den AK Parti’ye geçme gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirten Akdağ, “70 kişi götürmüş olabilir ama bu insanlar CHP’den istifa eden kişiler değil. Bizimle alakası yok” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Arslan’ın kamuoyuna duyurduğu yeni katılımla ilgili açıklamalarda bulundu.

Rakip mevkidaşı Arslan’ın, “CHP'den istifa eden, aralarında ilçe kongre delegesi bulunan 70 kişi, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı” şeklinde lanse edilen gelişmenin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Başkan Akdağ rakamlarla yanıt verdi.

- CHP İZMİR'DE KONGRE SONRASI YENİ GELİŞME... ONLARCA KİŞİ AK PARTİ'YE GEÇTİ!

AKDAĞ RAKAMLARLA YANIT VERDİ!
Akdağ, “Ömer Sipahi 70 kişi götürmüş olabilir ama bu insanlar CHP’den istifa eden kişiler değil. Bizimle alakası yok. Ömer Sipahi de bizden henüz istifa etmemiş. Efeler Mahallesi’nde görünüyor. Delege değil, normal üyedir. Bizden istifa etmeden gitmiş oraya üye olmuş. Halen kayıtlı görünüyor ama otomatikman düşer. Bizde Ömer Sipahi 1974 doğumlu halen üyemiz görünüyor. Özgür Kalın diye bir istifamız var. Bu onun dışında. Tam tersine daha önce istifa eden 70 üye vardı. Onların geri gelmesiyle ilgili çalışmalarımız vardı. Dilekçe verdiler geri geliyorlar. Ayrıca 58 yeni kaydımız var. 15 Aralık göreve geldiğimiz tarihten bu yana 45 günlük sürede toplam 128 kaydımız var” dedi.