GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Ekim 2017 Perşembe 13:57

CHP Bornova’da yoğun mesai

CHP’de devam eden kongre sürecinde delege seçimleri öncesinde toplantılar sürüyor. Bornova Evka-3’teki seçim öncesinde beyaz listede buluşanlar zirvede buluştu.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Merkezi’nin açıkladığı kongre takvimi çerçevesinde devam eden delege seçimleri hafta sonu da yapılacak. Partide birçok mahallede seçimler öncesinde hareketlilik yaşanıyor. Bornova’da henüz seçimin yapılmadığı Evka-3’te beyaz liste taraftarları bir araya geldi.

Toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Genel Koordinatörü Hayati Öztürk, Bornova Spor Kulübü Başkanı Murat Keser, Bornova eski Kadın Kolları Başkanı Aynur Ataş,  Eski İlçe Başkanı Nedim Yokaş, Büyükşehir Meclis Üyesi Pınar Ataş Uslu,  Eski İlçe Başkanı Demir Tokem, Barış Beydilli, Murat Bulut, Metin Nail Şahin, Orhan İleri, Melisa Mete, Kadir Deniz, Oğuzhan Koç ve Gülcan Taner gibi isimler katıldı.

Yapılan açıklamada, “Bizler Partimizi Hayır diyen tüm halkımızın adresi haline getirmek için Evka-3'ten sizlerle birlikte kolları sıvıyoruz.  Ev, ev, sokak sokak örgütlenecek, CHP'sini 2019 yılında Türkiye halklarının umudu haline getireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin huzurlu, güvenli ve aydınlık geleceğinin, insan hak ve özgürlüklerinin, çoğulcu demokrasinin, laik cumhuriyetimizin kurum ve değerlerinin güvencesi olmaya her zamankinden daha güçlü olarak devam edecektir. Bizler  kendimiz için değil, kendimizi bir yerlere taşımak için değil, halkın iktidarını kurmak için dün nasıl bu mahallede bir duruş sergilediysek bugün de bu kararlı duruşumuzu sürdürüyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde, partimiz içinde birlik, bütünlük ve dayanışmaya, partimizin gelenek ve değerlerine, tam bağlılık içinde, hepimiz yüksek sorumluluk ve yurtseverlik duygusuyla görev yapıyoruz. Bu kararlılık, inanç ve yürekle görev yapmaya devam edeceğiz. Sokak sokak gezerek gelecekleri karartılmak istenen halkımıza umut olacak, CHP'nin halkın yanında olma misyonunu yerine getireceğiz. Örgütsüzleşme, yönsüzleşme, toplumsal parçalanmanın bir unsuru haline gelme tavrı ve eğilimine karşı, örgütlenme, netleşme, yaşamın ve halkın iktidarının inşası pratiğinin kurucusu olmalıyız.  Hayatın dışına düşen ve bu nedenle değişim gücünü yitiren, içe dönük politika yapan, etik olarak bozulan, şef-kişi tapınmacılığı ile sakatlanmış, sadece iş-aş peşinde koşan bir anlayıştan arınmalıyız” ifadelerine yer verildi.