GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Ağustos 2022 Pazartesi 14:30

Büyükşehir’in acı günü!

İzmir Büyükşehir Belediye personellerinden Şükrü Yaman geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Vefat haberini sosyal medya üzerinden duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum” ifadelerini kullandı

EGEDESONSÖZ -  İzmir Büyükşehir Belediyesi  Dijital Medya biriminde görev yapan Şükrü Yaman, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Acı haberi Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Soyer başsağlığı dilerken, “Belediyemizin dijital medya biriminden çalışma arkadaşım Şükrü Yaman'ı kalp krizi sonucunda kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim.  Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

1982 Erbaa doğumlu olan Şükrü Yaman, 9 Eylül 2010 tarihinden bu yana İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görev yaptı. Evli ve bir çocuk babasıydı. 

Yaman için yarın (Salı) saat 15.30'da çalıştığı Kültürpark Eski İZFAŞ binası önünde tören yapılacak. Adından cenazesi ikindi namazının ardından Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nden kaldırılarak Örnekköy Mezarlığına defnedilecek.