GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
15 Şubat 2022 Salı 12:41

Büyükşehir il başkan yardımcısını görevden almıştı... Yeni birimi belli oldu!

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Genel Merkez'in talimatlarına uyması sonrası Büyükşehir'deki görevinden el çektirilen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yöneticisi Kemal Özdönmez, Grand Plaza'da yönetim kurulu üyeliğine getirdi.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Derneği'nde Bireysel Sporlar Direktörlüğü görevini yürüten ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Kemal Özdönmez'in spor kulübündeki görevine geçtiğimiz yıl Kasım ayında son verilmişti.

GENEL MERKEZ'İN TALEBİNE UYDUĞU İÇİN KOVULMUŞTU
CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu Üyesi Özdenmez, Hentbol Federasyonu seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin desteklediği listede yer almış ve listeye girmesinin ardından 'Rakip listede yer almak' ve 'Birlik ve beraberlik duygusuna çelişik durum' gerekçesi ile işte çıkartılmıştı.

BÜYÜKŞEHİR'DE YENİ KADRO VERİLDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez'in verdiği karar doğrultusunda partisinin kararına uyan Özdönmez'in görevden alınması sonrası ise parti içinde 'haksızlık' ve 'Genel Merkez'in kararına saygısızlık' yorumları oluşurken, yaklaşık 4 ay Büyükşehir'den uzak kalan Özdönmez'in yeni birimi belli oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Özdönmez'i Grand Plaza'da yönetim kurulu üyeliğine getirdi.