GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Ekim 2023 Pazartesi 18:45

Büyükşehir'den üniversitelilere anne yemeği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine 6 noktada akşam saatlerinde sıcak yemek dağıtımı yapıyor. Başkan Soyer hizmeti "Annenizin mutfağını aratmayacağız." paylaşımı ile duyurdu.

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerine destek olmak için sıcak yemek dağıtımına bu yıl da devam ediyor. 9 Ekim’de üniversitelerin yakınlarına kurulan 6 noktada sıcak yemek dağıtımı başladı. 

Ege Üniversitesi Metro İstasyonu çıkışı, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü karşısı, İ.Y.T.E Kampüsü, Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü, Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi’nde hafta içi her gün 17.00-19.00 saatleri arasında sıcak yemek dağıtılacak. Günde ortalama 5 bin öğrenci bu hizmetten yararlanabilecek. 

 

SOYER: ANNE MUTFAĞINI ARATMAYACAĞIZ
Sosyal medya hesaplarından yemek dağıtımı ile ilgili açıklama yapan Başkan Soyer "Gençler, bu noktalarda sıcak sıcak yemekler var. Bugünden itibaren hafta içi her akşam 17.00-19.00 arasında 6 ayrı noktadayız. Not: Annenizin mutfağını aratmayacağız.  Afiyet olsun." ifadelerini kullandı.