GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Mart 2022 Salı 15:44

Büyükşehir'den İZTARIM hamlesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan BAYSAN Eğitim Kurumları Danışmanlık Tarımsal Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. isim değişikliğine giderek İZTARIM Eğitim Kurumları, Danışmanlık, Tarımsal Üretim, Satış, Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak değiştirildi

EGEDESONSÖZ - İzmir genelindeki tarım, kuraklık ve hayvancılığı geliştirmek ve iklim değişikliği ile mücadele etmek amacıyla hayata geçirilen 'Başka bir tarım mümkün' projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi önemli bir karara imza attı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren BAYSAN Eğitim Kurumları Danışmanlık Tarımsal Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş'de isim değişikliğine gidildi.

İZTARIM FAALİYETE GEÇİYOR
Tarımsal birçok faaliyetin hayata geçirildiği BAYSAN'ın yeni ismi 'İZTARIM Eğitim Kurumları, Danışmanlık, Tarımsal Üretim, Satış, Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'  olarak belirlendi. Karar, 7 Mart 2022 tarihli Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayımlandı.

Yapılan değişiklikle birlikte 'Başka bir tarım mümkün' sloganı adı altında yapılacak tarımsal destekler, tarım ve hayvancılık ile ilgili eğitim faaliyetleri gibi tüm çalışmaların İZTARIM altında birleştirilmesi hedefleniyor.