GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
30 Aralık 2016 Cuma 12:59

Büyükşehir’de yılbaşı buluşması: Başkan ne mesaj verdi?

Kocaoğlu, hem çalışma arkadaşlarının hem de İzmirlilerin yeni yılını kutladı. 2016 yılının zor geçtiğini söyleyen Başkan Kocaoğlu, “2017 yılına girerken umuda ihtiyacımız var. Birlik ve beraberliğimizi artırmamız gerekiyor” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hem çalışma arkadaşlarının hem de İzmirlilerin yeni yılını kutladı. 2016 yılının zor geçtiğini söyleyen Başkan Kocaoğlu, “2017 yılına girerken umuda ihtiyacımız var. Gücümüzü bilerek, kendimizi tanıyarak, herkesle iyi geçinerek, dayanışma içinde olarak, neşeyi de kederi de paylaşarak güçlenmemiz; birlik ve beraberliğimizi artırmamız gerekiyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen “yeni yıl buluşmasında” konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, şunları söyledi: “Bu ülke, hem insanıyla hem doğasıyla zengin bir ülke. Dünyanın çok önemli bir kavşak noktasındayız. Ama böyle güzel bir ülkenin üzerinde kendi çıkarları için hesap yapanlar da çok fazla. O zaman biz millet olarak, burada asırlardır nasıl birlik, beraberlik içinde, dayanışma ruhuyla ve sabırla yaşadıysak, bundan sonra da süreci bu şekilde aşacağız. 2017 yılının barışın egemen olduğu, barışın umutla desteklendiği ve beslendiği bir yıl olmasını diliyorum. İyi şeyler düşünüp iyi şeyler yaparak umudumuzu, gücümüzü ve inancımızı artırabiliriz. Bunu geçmişte yaptık, 2017 yılında da yapacağız.”

2016 yılının Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ve büyük yatırımları açısından çok verimli geçtiğini de söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, şirketleriyle birlikte tüm Büyükşehir Belediyesi Ailesi’ne teşekkür etti; “Yatırımlarımız ve çalışmalarımız, eksik olan yönlerimiz hızla tamamlanarak devam edecektir. Hem kendimizi hem de kurumumuzu yenileyerek, akıl ve bilimi rehber alarak çalışmalarımızı sürdürmek durumundayız” dedi.