GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Mayıs 2023 Pazartesi 18:56

Büyükşehir’de gündem ‘karavan’

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis oturumunda karavan ve asansör eleştirileri yöneltildi. Söz alan AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe karavan sorununa dikkat çekerken, Başkan Vekili Mustafa Özuslu konuyla ilgileneceklerini belirtti

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis oturumu gerçekleştirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yokluğunda meclise Başkan Vekili Mustafa Özuslu başkanlık yaptı.

BOZTEPE: KARŞIYAKA VE BOSTANLI’DA ÇOK FAZLA KARAVAN OLMAYA BAŞLADI
Gündem dışı konuşmalarda söz alan AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, asansör ve karavan sorunlarına dikkat çekerken, “İzmir’in genelinde İZBAN duraklarında ve üst geçitler ile alt geçitlerde asansörlerin bakımsız olduğu ve düzenli çalışmadığı görülmekte.  Aynı zamanda etrafı kirli ve pislik içinde. Bazı insanların burada yattığı ve tuvalet ihtiyaçlarını burada giderdiği görülüyor. Bu tip yerlere bu nedenle vatandaşlar tarafından kamera isteniyor. Trafik lambalarının çok kirli olduğunu özellikle yaşlı insanların fark etmediğini ve bunların temizlenmesini talep ediyorlar. Uzun zamandır özellikle Karşıyaka ve Bostanlı kısmında çok fazla karavan olmaya başladı. Özellikle Bostanlı tarafında kullanım alanı olan yerlerde her alanın büyük karavanlarla doldurulduğunu görüyoruz. Sizlere de bu konuda çokça şikayet geldiğini tahmin edebiliyorum. Bununla ilgili meclis olarak ne yapabiliriz? Diye görüşmeler yapmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Boztepe’nin ardından söz alan Başkan Vekili Özuslu, “Genel Sekreterimiz ve Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Boztepe’nin söylemlerini not aldı. Gerekli çalışmaları yapacaktır” diye konuştu.