GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Şubat 2022 Pazartesi 17:01

Buca'nın yeni hizmet binası açıldı... Kurdeleyi Lider kesti!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bir dizi etkinlik için İzmir’e geldi. İzmir’e gelen Kılıçdaroğlu, Buca Belediyesi’nin kurduğu hizmet binasının açılış töreninde kırmızı kurdeleyi kesti.

EGEDESONSÖZ – 14 Şubat’ta bir dizi etkinliklere katılım sağlamak için İzmir’e gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il binasını açtıktan sonra Buca’ya geçti. Buca’da coşkulu törenle karşılanan Kılıçdaroğlu’na vatandaşlar tarafından çiçek hediye edildi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Buca Belediyesi’nin kurduğu yeni hizmet binasında kırmızı kurdeleyi kesti. 1200 metrekare alan üzerine kurulu olan hizmet binasında; nikah salonu, etüt merkezi, belediye hizmet birimleri ve piyasa fiyatlarından daha uygun halde alışveriş yapılabilecek Sosyal market yer alıyor.

Hizmet binasının açılışında Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü kırmızı kurdeleyi kesen isimler oldu.

14 ŞUBAT'A ÖZEL NİKAH KIYILDI
Ardından, Buca Belediyesi ek hizmet binası içinde yer alan nikâh salonunda, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya evine girmek için ilk başvuruyu yapan Elif Karaman ve Erdoğan Demir çiftinin nikâh törenine geçildi. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın kıydığı nikâhta, genç çiftin nikâh şahitliğini ise CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptı. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Kılıçdaroğlu, “Böylesine güzel bir nikâhta olmak benim için son derece mutluluk verici bir olay” dedi. Kılıçdaroğlu, genç çifte evlilik hakkında önerilerde bulundu.

Daha sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ı makamında ziyaret ederek belediyenin icraatları hakkında bilgi aldı.