GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Nisan 2016 Cumartesi 08:13

Buca’da çocuk bayramı coşkusu

Buca Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Recep Ersayın İlköğretim Okulu’nda düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği birbirinden renkli ve coşkulu gösterilere sahne oldu.

Ulu Önder Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği Bayramı gönüllerince kutlayıp, ailelerine yeteneklerini sergileyen minik öğrenciler Ata’larına duydukları özlemi büstüne sarılıp, öperek gidermeye çalıştı.

Bucalı çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla ve Ata’larına duydukları derin bir özlemle kutladı. Buca Belediyesi’nin Recep Ersayın İlköğretim Okulu’nda düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği, birbirinden renkli gösteri ve etkinliklere sahne oldu.

Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bayramlarını gönüllerince eğlenerek geçiren öğrenciler rengarenk kostümleri ile unutulmaz gösteriler sundular. Çocukların bayram coşkusuna velileri de yoğun katılım gösterdi. Minik öğrenciler sahnede yeteneklerini sergilerken, veliler bu mutlu anları ölümsüzleştirme yarışındaydı.

Ülkemizin dört bir köşesinin kültürel değerlerini yansıtan yöresel dansları büyük bir başarıyla sergileyen bayram çocukları, içlerindeki dostluk, kardeşlik ve barış duygularıyla elele verip bayramlarının tadını çıkardı.

Kendilerine ve dünyadaki tüm çocuklara bayram armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle anan çocuklar okullarındaki Atatürk büstüne sarılıp öperek hasret gidermeye çalıştı.