GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
21 Ocak 2016 Perşembe 10:30

Bornovalı basketbolcular 6’lı finalde

İzmir Genç Erkekler Basketbol Ligi’ni 12 maçta 11 galibiyetle tamamlayarak 6’lu final grubuna adını yazdıran Bornova Belediye Spor Kulübü başarının gururunu yaşattı.

İkinci olarak final grubuna kalan takımın oyuncuları Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve kulüp yöneticileriyle yemekte biraraya geldi

Bornova Belediye Spor Kulübü bu sezon kendisiyle birlikte 13 takımın yeraldığı İzmir Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde fırtına gibi esti. Takım çıktığı 12 maçtan 11’ini galibiyetle tamamlayarak ikincilik kürsüsüne çıktı. Bornova Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımı elde ettiği bu başarıyla 6’lı final grubuna adını ikinci olarak yazdırdı.

Takım, final karşılaşmalarında ilk maçını Karşıyaka Nergis Spor Kulübü ile yapacak. Burada ilk üçe giren takımlar Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını elde edecek. 6’lı final grubuna kalan takımlar arasında Karşıyaka Spor Kulübü, Bornova Belediye Spor Kulübü, Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Kulübü, Gelişim Koleji, Karşıyaka Nergis Spor Kulübü ve İzmir Büyükşepir Belediyesi Spor Kulübü yeralıyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Belediye Spor Kulübü yöneticileriyle birlikte liglerinde büyük başarı gösteren sporcuları yemekte ağırladı. Teknik heyetin de katıldığı yemekte sporcuları tebrik eden Başkan Olgun Atila, spora yatırımlarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Spora her yıl bütçeden 11 milyon liraya yakın kaynak ayırdıklarını söyleyen Başkan Atila, “Bizlerin görevi gençlerimizin spor yaparak gelişmeleri ve mutlu olmaları. Amacımız mümkün olduğu kadar çok gencimizin spor yapmasına katkı sağlamak. Spor alanındaki çalışmaların başarılarla taçlandırılması bizim için gurur verici” dedi.