GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
24 Haziran 2018 Pazar 16:29

Bornova'da büyük gerginlik! Emniyet Müdürü olay yerinde

Bornova İlçesi Çamkule Çimentaş Okulu’nda AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Nasır ile HDP’li grup arasında kavga çıktı. Nasır’ın oğlunun arabası taşlanırken yeğeni de yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da bölgeye gitti.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in Bornova İlçesi’nde oy kullanma işlemleri devam eden Çamkule Çimentaş Okulu’nda kavga çıktı. AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, mezun olduğu Altındağ Şehitler İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulunduktan sonra yanındakilerle birlikte üst kısımda bulunan Çamkule Çimentaş Okulu’nu ziyaret etti. Kardeşleri, oğlu ve yeğenleriyle birlikte sandık görevlileriyle görüşen Nasır ile HDP’li olduğu belirtilen grup arasında tartışma çıktı. Nasır’ın oğluna ait araç okul ziyaretinin ardından sokak arasında taşlanırken grup birbirine girdi. Tekme, tokat kavga eden Nasır’ın yanında bulunanlar ile diğer gruptan yaralananlar oldu.

Olayın duyulması üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da olayın çıktığı okulun bulunduğu alana giderek incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Aşkın’ın talimatı üzerine sokak ve okullardaki güvenlik kameralarının görüntüleri üzerinden araştırma başlatıldı. Polis, bazı isimleri gözaltına aldı.