GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
24 Ocak 2016 Pazar 10:51

Bornova’da ‘Genç Akıl’: Nihat Sırdar hayranlarıyla buluşacak

Hayata geçirdiği bir çok sosyal sorumluluk projesi ve gençlere yönelik düzenlediği aktivitelerle örnek olan Bornova Belediyesi, 2016 yılında da yaptığı çalışmalarını sürdürüyor.

Gençlik Merkezi ve Dost Kart gibi projeler ile üniversite öğrencilerine destek olan Bornova Belediyesi, 2016 yılında da hizmetlerini sürdürüyor. Gençler ile ünlü ve mesleklerinde tanınmış olan kişileri interaktif  söyleşiyle bir araya getirecek olan yeni proje ‘Genç Akıl’ Şubat ayında başlıyor. Türkiye’nin ‘Nihat’la Sivrisinek’ programıyla tanıdığı ünlü radyocu Nihat Sırdar’ın ilk konuk olarak yer aldığı program , 4 Şubat akşamı saat 20:30’da Bornova Belediyesi Nikah Salonunda yapılacak.

Genç Akıl ile gençlerin,  konukların hayata dair bilgi ve birikimlerinden yararlanmasını amaçladıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu projeyle onların şu an yaşadıkları hayata bakışlarına ve gelecekleri için verecekleri kararlarda ışık tutmak istedik. Mesleklerinde başarılı olan kişilerle birara gelerek onlara merak ettiklerini sorma şansı yakalayacaklar” dedi.