GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
5 Haziran 2021 Cumartesi 11:52

Bir dönem Süper Lig'i sallamışlardı... İzmir ekibine transfer oldular!

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden İzmir'in köklü kulüplerinden İzmirspor, eski Fenerbahçeli oyuncu Gökhan Emreciksin ve eski Galatasaraylı Engin Baytar'la sözleşme imzaladı.

İzmirspor, bir dönem Ankaragücü'nde gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken, ardından Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Emrecik’sini resmen kadrosuna dahil etti. Gökhan kariyerinde Kayserispor, Manisaspor, Konyaspor, Elazığspor, Göztepe, Boluspor, Kartalspor, Tarsus İdman Yurdu, Cizrespor, Tekirdağspor, Kütahyaspor, Siirt Gücü ve Lüleburgazspor gibi takımların formalarını giydi.

Diğer yandan İzmir ekibi, Engin Baytar’ı da kadrosuna kattı. Süper Lig'de Galatasaray ve Trabzonspor formaları da giyen Engin, İstanbulspor, Karşıyaka, BB Erzurumspor, İstanbulspor, Malatyaspor USA, Karadeniz Ereğli Belediyespor, Merit Alsancak Yeşilova, Gaziosmanpaşa takımlarında mücadele etti.

Transferlerine ara vermeden devam eden lacivert beyazlılar, eski yıldız oyuncusu Kubilay Baktır’ı da yuvaya döndürdü.

Göztepe altyapısından yetişen ve Göztepe, Kartalspor, Ankara Etimesgut Belediyespor, Erbaaspor, Somaspor ve Bozdoğan Belediyespor formasını terleten kaleci Doğancan Ereşmeli de resmen İzmirspor’a imza attı.