GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
24 Temmuz 2023 Pazartesi 15:15

Bergama FK'dan devir iddialarına yalanlama!

Bergama FK’nın Bucaspor 1928’in Başkanı Cihan Aktaş’a devredileceği iddiaları üzerine Bergama cephesinden açıklama geldi. Bergama FK yönetimi ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Ozan EKİZ / EGEDESONSÖZ – TFF 3. Lig’de mücadele eden İzmir temsilcisi Bergama FK’nın Bucaspor 1928’in başkanı olan Cihan Aktaş’a devredileceği iddiaları gündeme gelen.

‘BUCA İLE SADECE 1-2 OYUNCU İLE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR’
İddiaların ardından Bergama FK yönetimi bu iddiaları yalanladı. Yönetimden yapılan açıklamaya göre; bu bilginin gerçeği yansıtmadığı belirtilirken, “Ahmet Çoruhlu takımının başında. Buca ile sadece bir iki oyuncu için görüşülmüştür. Başka herhangi bir görüşme yoktur. İşimize devam ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

‘ŞAMPİYONLUK İÇİN TAKIM KURUYORUZ’
Bergama FK’nın şirketleşme süreni de değinen yönetim, şu ifadeleri kullandı:

Bergama FK’nın şirketleşme işi devam ediyor. Dernek işlemleri bitti, son aşamaya geldi. Bundan sonra Ahmet Çoruhlu ve Çoruhlu İnşaat olarak Bergama Spor’u yaşatarak devam ettirmek istiyoruz. Şampiyonluk için takım kuruyoruz. Transferleri çok yakında açıklayacağız. Hocamız da belli. Bucaspor’dan Cihan Bey ile herhangi bir alım satım işimiz yoktur. Kesinlikle yalan haberdir.

Belirli bir süreç var burada, bu sürece zarar verdiğini düşünüyor. Böyle bir şey kesinlikle yok.