GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Şubat 2021 Çarşamba 15:44

Bayraklı için zirve üstüne zirve!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Bayraklı'da yaşanan sorunlar nedeniyle CHP Bayraklı Belediyesi Meclis Üyeleri ile parti binasında bir araya geldi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı örgütünde yaşandığı iddia edilen kriz sonrası Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel olaya el atmıştı. 

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ve Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile bir araya gelen Yücel, daha sonrasında ise istifa edeceği iddia edilen Bayraklı İlçe Yöneticileri ile bir görüşme gerçekleştirmişti.
Yaşanan gelişmeler sonrası incelemelerde bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün de partisinin Bayraklı Belediyesi Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

Edinilen bilgilere göre Bayraklı Belediye Meclisi'nde 24 koltuğu bulunan Cumhuriyet Halk Partisi'nde, Meclis üyelerinin büyük bir çoğunluğu Yücel'in çağrısı üzerine il binasına geldi.

Katılan üyeler ile tek tek görüşme yürüten CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in, toplantı sonrası tüm görüşmeleri değerlendireceği ve sonucunda rapor hazırlayacağı iddia edildi.