GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
5 Haziran 2024 Çarşamba 13:24

Bayraklı’da isyan büyüyor: Memurlar, CHP önünde!

Bayraklı Belediyesi’nde devam eden maaş krizinde bugün memurlar Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı’na yürüdü. Burada da protestosuna devam eden memurlar sonra olaysız şekilde ilçe başkanlığı önünden ayrıldı.

EGEDESONSÖZ - Bayraklı Belediyesi’nde görev alan memurların maaşlarında yaşanan kesintiler nedeniyle başlayan eylemler hız kesmeden devam ediyor.

Belediye binası önünde bir araya gelen TÜM-BEL-SEN üyesi memurlar düdük, ıslık ve sloganlarla Belediye Başkanı İrfan Önal’ı protesto ederken dün gerçekleştirilen TİS toplantısından da sonuç çıkmaması sonrası memurlar bu kez soluğu Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı önünde aldı.

CHP’YE YÜRÜDÜLER!
İlk olarak belediye binası önünde basın açıklaması gerçekleştirilen çalışanlar açıklamanın ardından ise belediyeye yaklaşık 200 metre mesafede olan CHP İlçe Başkanlığı’na yürüdü. Sloganlar ve ıslıklarla yürüyen kalabalık ilçe başkanlığı önünde de protestosunu bir süre daha devam ettirdi. Memurlar protestosunun ardından ise ilçe başkanlığı önünden olaysız bir şekilde dağılarak yeniden Bayraklı Belediyesi önünde bir araya geldi.