GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
18 Eylül 2024 Çarşamba 17:00

Bayındır’da 2B müjdesi!

Bayındır'ın Söğütalan mahallesinde 5 yıldır sorun teşkil eden 2B arazileri çözüme kavuştu. 200 vatandaşa tapu tescili sözleşmesi törenle verildi.

EGEDESONSÖZ- Bayındır'ın Söğütalan mahallesinde 2B arazilerinde hak sahibi olan 200 kişiye tapu tescili törenle verildi. 

Tapu tescili sözleşme törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve önceki dönem Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen de katıldı. 

AK Partili Dağ, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 5 yıldır devam eden sorunun çözüme kavuştuğunu belirtti. 

Vatanşaların sevinçlerine şahit olmanın mutluluk verdiğini dile getiren Dağ, "Bayındır ilçemizin Söğütören mahallesinde 2/B taşınmazlardan hak sahibi olan 200 hemşehrimize devir sözleşmelerini teslim ettik. Yaklaşık 5 yıldır devam eden bir sorunun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızda çözüme kavuşturulmasına katkı sağlamanın ve hemşehrilerimizin sevincine şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadık. Havası, suyu, toprağı bereket olan şehrimize bereket katsın. Hayırlı, uğurlu olsun" açıklamasını yaptı. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Partili Saygılı şu ifadeleri kullandı: 

Bayındır Söğütören 2B Arazileri Hak Sahipleri Devir Sözleşme Töreni 

Genel Başkan Yardımcımız, Tanıtım ve Medya Başkanımız Sn. Hamza Dağ ile birlikte Bayındır Söğütalan’da 2B taşınmazlarından hak sahibi olan 200 vatandaşımızın faydalandığı tapu tescili sözleşme törenine katıldık. 

2B taşınmazlarının ekonomiye kazandırılması, orman köylülerinin kalkınmaları, desteklenmeleri ve hak sahiplerinin mülkiyet sorununun çözümü konularında emeği geçenlere teşekkür ediyor, Söğütörenli hemşehrilerimize tapularının hayırlı olmasını diliyorum.